06 - 22 14 57 31 info@kaayman.nl

Illustraties

Kaayman maakt eigentijdse, frisse illustraties in verschillende stijlen. Van retro, reclame en technisch tot strip. De juiste stijl bij de juiste doelpgroep!
ContactPortfolio

Illustraties

Waar veel tijdschriften moeite hebben met het verbeelden van abstracte begrippen, zoals in de economie, bedrijfskunde en psychologie, of liever gevoelig fotomateriaal willen vermijden, of liever kiezen voor een eigen en originele invalshoek, is een illustratie een uitkomst. 

Ook reclame van bedrijven is vaak gebaat bij een speelse en verassende uitstraling, die een illustratie in al zijn veelzijdigheid kan bieden. Illustraties kunnen een belangrijke aanvulling zijn op de branding van uw bedrijf. 

Vooraf wordt natuurlijk het onderwerp bepaald, maar vervolgens kan een keuze gemaakt worden uit uiteenlopende stijlen. Van retro tot cartoon en van technische tekening tot reisposter. Redactioneel, informatief, decoratief en origineel. Denk eens aan een kerstkaart of nieuwjaarswens, die geheel op uw bedrijf is toegesneden.

Voor particulieren heeft kaayman eerder uitnodigingen en geboorte- en wenskaarten ontworpen, geheel in samenspraak met de opdrachtgever.